Στην εταιρεία φωτισμού Baris Light θα βρείτε τον σύμμαχο σας σε κάθε έργο, ανεξάρτητα από την δυσκολία που μπορεί να έχει.

Με την 20ετή  εμπειρία στην κατασκευή φωτιστικών, μπορεί να δώσει λύσεις σε οποιονδήποτε θέλει να σχεδιάσει custom φωτιστικά και μεταλλικές κατασκευές. Με την βοήθεια της εταιρίας Baris Light, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την πεπατημένη των πανομοιότυπων φωτιστικών σωμάτων, υλοποιώντας αυτό που έχετε εμπνευστεί. Τα έργα τα οποία έχουμε υλοποιήσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνετε την έμπνευσή σας ένα πραγματικό φωτιστικό που θα διακοσμεί τον χώρο σας.

Ακόμα και αν δεν έχετε έτοιμο κάποιο σχέδιο, θα έρθετε σε επαφή με τους designer μας και σε συνεργασία με τους μελετητές καθώς και με τη χρήση τελευταίας γενιάς software φωτομέτρησης και τρισδιάστατης απεικόνισης είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και κατασκευάζουμε φωτιστικά κατά παραγγελία για οποιοδήποτε χώρο, επαγγελματικό η προσωπικό.

Τα στάδια από τα οποία αποτελείτε η δημιουργία μια εδικής κατασκευής είναι τα παρακάτω:

  • σχεδιάζεται το αρχικό γραμμικό σχέδιο στον υπολογιστή
  • κατασκευάζεται η 3d αναπαράστασή του
  • δημιουργείται το πραγματικό φωτιστικό
  • η εφαρμογή του φωτιστικού στον χώρο